MenuLuk

Skattejagt


Tag børnene med på opdagelse i 100 års børneliv

Udstillingen pigernes og drengenes historier er den første af sin art i Danmark, hvor køn og kultur formidles i børnehøjde. Børnene kan indtage rummet, klatre på montrerne og opleve udstillingen med hele kroppen. Udstillingen viser genstande og historier fra 28 børn, der var børn på forskellige tidspunkter i perioden fra 1870-1980. Børnene kan selv eller sammen med en voksen gå på skattejagt efter de 28 børns historiske ting og fortællinger.

Udstillingen og dens temaer kan bruges i undervisningssammenhæng, hvor børnenes kulturhistorie tilegnes på en aktiv måde med et fagligt og relevant indhold. Kvindemuseet formidler børnenes kulturhistorie om, for og med børn. Udstillingen er uden tekster, så børnehavebørn kan være med.

Det er gratis for institutioner at komme på skattejagt på Kvindemuseet, hvor I selv går rundt i udstillingen. For at sikre at der er god plads til at have det sjovt, skal I reservere en tid til besøg på kontakt@kvindemuseet.dk. To dage før jeres besøg skal I følge op på aftalen, for at tjekke at udstillingen ikke er optaget til et undervisningsforløb, på kontakt@kvindemuseet.dk eller 25 45 45 10.