MenuLuk

Undervisning


Ei blot til lyst – Learning Lab
Skoleklasser og deres lærere har gratis entré til museet. Et undervisningsforløb koster 450 kr. og bookes under de forskellige forløb, hvor du også kan læse mere om indholdet. Skoler i Aarhus kan få gratis forløb via ULF. Hvis I ikke kan booke den tid, der passer jer, er I velkomne til at kontakte os på kontakt@kvindemuseet.dk eller 25 45 45 10. I er også velkomne til at besøge museet på egen hånd. I så fald er det vigtigt, at I melder jeres ankomst på forhånd, så vi kan give jer den bedst mulige oplevelse.

Kvindemuseets skoletjeneste

Værdigrundlag
Dialogbaseret undervisning er det bærende, didaktiske princip, og det betyder, at samtale, flerstemmighed og refleksion er vigtige elementer.

Vores målsætning er at skabe et relevant supplement til din undervisning ved at tilbyde et alternativt rum, hvor elevernes evner, interesser og idéer kan udvikles og styrkes ved at sætte vores samling og genstande i spil i både et historisk, et samtidigt og et personligt perspektiv. Elevernes mulighed for taktile oplevelser, enten med reelle genstande fra samlingen eller artefakter, er en væsentlig del af alle forløb.

Vi arbejder med inklusion, idéer om medborgerskab og socialt ansvar. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at museet er i dialog med sin omverden og er åben over for andre idéer og tanker.

Konkret betyder det, at vi løbende vil udvikle nye undervisningsforløb i samarbejde med skoler, andre kulturinstitutioner, enkeltpersoner m.fl. Det vil både være i nærmiljøet, men også tværregionalt.

Yderligere spørgsmål
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte leder af skoletjenesten, Anna Svenning: 25 45 45 11 skoletjenesten@kvindemuseet.dk

Mad
Der er mulighed for at spise medbragt mad såvel indendørs i madpakkerummet som udendørs i Mathilde Fibigers Have. Der kan også købes mad i museets lækre økologiske café.

Afbestillingspolitik
Afmelding af undervisningsforløb er gratis indtil en uge før. Ved afmelding mindre end en uge før, betales 50 % af prisen. Ved afbud mindre end 24 timer før betales det fulde beløb. Se vores aftalebetingelser.

Vi glæder os til at se jer!

Læs mereLuk