Events

Book Kvindemuseet til din fødselsdagsfest, dit firmaarrangement, konfirmation eller bryllup. Der er et væld af forskellige muligheder. De smukke rammer i Aarhus’ gamle rådhus er med til at skabe en helt unik stemning til dit arrangement.

Vi sørger for at dit arrangement bliver i tråd med dine ønsker, og sammen med vores café kan vi finde det, der passer bedst til lige netop dit arrangement og dine gæster. Læs mere om, caféen kan tilbyde her >>

For mere information om muligheden for at holde lige netop dit arrangement på Kvindemuseet og fremvisning af vores lokaler kontakt os på:  kontakt@kvindemuseet.dk // 25454510

“Vi valgte Kvindemuseet, fordi det er en flot historisk bygning, og vi var først og fremmest ude efter at afholde en julefrokost i flotte omgivelser og tæt på centrum af Aarhus. Dernæst havde vi hørt meget godt om maden i cafeen, hvorfor vi undersøgte mulighederne for et samarbejde nærmere. Og til sidst fandt vi det utrolig spændende at kombinere en julefrokost med en videns-aktivitet i form af en rundvisning.
Arrangementet bestod i en julefrokostmenu (Ta’ selv bord). Her havde vi pyntet bordene inde i cafeen med julepynt/gran mm. således vi rigtig kunne komme i julestemning. Kl. 14 og en time frem, blev vi delt op i to hold á 23 personer, hver hold kom på en guidet rundvisning i to af museets udstillinger.  Kl. 15 rundede vi dagen af med kaffe, the og noget sødt til ganen.”
– Clara Sørensen, FødevareBanken, Nord- og Midtjylland