Kom til spilaften i Kvindemuseets café

04.01.2018

Kom til spilaften i Kvindemuseets café

Tag vennerne med til en underholdende spilaften i Kvindemuseets café onsdag d. 10. januar kl. 17.30.

Der er koldt derude, men i Kvindemuseets café får I varmen til spil- og chiliaften. Vi laver en rygende varm gryde chili både con og sin carne, og stiller en masse sjove og hyggelige spil til rådighed.

Nu kan du samle vennerne til en underholdende aften med en masse på spil og udfordre dem i quiz og terninger eller slå dem hjem i Ludo. Kvindemuseets café sørger for lækker chili con carne (og chili sin carne – vegansk) med hjemmebagt surdejsbrød til.

Har du et yndlingsspil, som de andre bare MÅ prøve, er du også meget velkommen til at tage det med.

Pris for spil og chiliaften: 100 kr.

TILMELDING NØDVENDIG – tilmeld dig via kontakt@kvindemuseet.dk
Skriv i mailen om du vil have chili med eller uden kød.

SIDSTE FRIST for tilmelding og betaling d. 8. januar.
Køb billetten i receptionen på Kvindemuseet eller betal til museets konto: 7110 0001524388 senest d. 8. januar. Skriv dit navn og spilaften i meddelelsesfeltet.