Pop-up museet besøger Aarhus Volume

28.06.2018

Pop-up museet besøger Aarhus Volume

Hele området ved Godsbanen i Aarhus bliver spændt op til gadefestival, når Aarhus Volume slår sig løs lørdag d. 30 juni. I samarbejde med kulturinstitutionen Godsbanen inviterer Aarhus Volume til gadefest med fire spor, der fokuserer på sport, kunst, musik og mad. På årets festival er der skruet op for kunstsporet, der vil derfor være endnu flere debatter, talks og unge kunstnere på pladsen. Se hele dagens program her.

Kvindemuseet deltager i Aarhus Volume og til gadefestivalen kan I slå et smut omkring vores pop-up museum til en snak om køn. Vi tager Gender Blender brætspillet med og I kan få en cool tattoo. Kussomaten er også med så alle der har lyst kan hoppe ind i kussomaten og og få taget et anonymt billede. I kan også blive opdateret på seksualundervisning 2.0, når Anna Svenning, der er leder af vores skoletjeneste, deltager i paneldebatten FAT FISSEN.

Der er nok at glæde sig til!