MUSEUM I MØRKET

08.10.2018

MUSEUM I MØRKET

Pop-up museet tager til Halloween i Tivoli Friheden i efterårsferien med MUSEUM I MØRKET hvor I kan høre om vågekoner, lygtemænd, hekse, troldkarle og andre af mørkets skikkelser.

Hvem våger over den døende i natten? Hvem vandrer gennem de øde gaders mørke? Kvindemuseets pop-up museum fortæller vågekonens og lygtemandens historie, fra dengang byens nat var et tæt mørke, og serverer grusomme fortællinger fra kulturhistorien om hekse, troldkarle og den unge pige, der kom i ulykkelige omstændigheder.

I oktobermørket graver pop-up udstillingen ned i det stof som mareridtet er gjort af – for hvem er hun egentlig, denne mare, som rider dine onde drømme?

Find Kvindemuseets pop-up museum i Tivoli Friheden fra d. 13. – 17. oktober kl. 15 – 20.
Pris: Entré til tivoli