Julegave-workshop i Kvindemuseets café

09.10.2018

Julegave-workshop i Kvindemuseets café

Krympeplast-workshop i Museumscaféen
Efteråret er over os, og det er tid til at rykke indenfor og finde de kreative sysler frem. Både børn og voksne er velkomne, når vi leger med krympeplast i vores hyggelige museumscafé.

Hjemmelavede julegaver skaber altid stor jubel. Deltag i workshoppen og kom på forkant med julegaverne, det kan jo også være julegaven til dig selv.

Workshoppen ledes af Helena Engelbrecht, der instruerer og hjælper med gode råd og vejledning. Der bliver mulighed for at lave nøgleringe, magneter og øreringe – eller hvad man ellers har fantasi til.

Pris inkl. materialer: 65 kr. // Børn (u. 12) og studerende: 55 kr.

Tilmeld dig ved at maile til kontakt@kvindemuseet.dk og betal inden d. 12. november.

Hvis du ikke husker at betale, bliver pladsen givet videre. Billetter kan betales i museets entré eller til museets konto: 7110 0001524388. Husk at skrive dit navn og ’krympeplast’ i meddelelsesfeltet.

I Museumscaféen vil der desuden være mulighed for at købe lækker kage, kaffe, kakao, boller, grøntsagsuppe mm.

Vi glæder os til at se dig!