JOB: Kvindemuseet søger administrationschef

23.04.2019

JOB: Kvindemuseet søger administrationschef

Et museum for alle
Kvindemuseet i Danmark skiftede i 2016 ansvarsområde og beskæftiger sig nu bredt med kønnenes kulturhistorie. Museet vil fremstå som en platform for debatten om køn, ligestilling, krop og seksualitet. Museet vil tiltrække et bredt publikum og arbejder ud fra det standpunkt, at ligestilling er for alle.

Museet er inde i en positiv udvikling, hvor fokus er at styrke museet som en af byens væsentlige attraktioner og samarbejdspartnere. Inden for de næste tre år ønsker museet at opnå større egenindtjening, 25% flere gæster og større andel mænd.

Økonomisk og udadvendt profil
Vi ønsker en person med relevant økonomisk uddannelse og erfaring, som med et strategisk overblik brænder for at drifte og forretningsudvikle et museum i forandring.

Du synes, det er spændende at skabe nye produkter, forretningsområder og netværk. Du skal være dialogorienteret, have et digitalt mindset og samtidig have gennemslagskraft og evne til at sikre en stringent styring af hele museets økonomi. Vi forudsætter gode lederegenskaber, forretningssans, en udadvendt personlighed og et hjerte, der banker for museets vision og ansvarsområde.

Dine kerneområder bliver økonomi, regnskab og personaleadministration, samt ansvar for cafédrift og museets IT og sikkerhed. Du udgør sammen med direktøren museets ledelse og skal kunne yde sparring om strategi og forretningsudvikling.

Du bliver en del af en travl, spændende og hjertevarm arbejdsplads med konstant skiftende opgaver. Vi betragter museet som en levende organisme, hvor alle tager ansvar og arbejder med og mod fælles mål.

• Fuldtidsstilling. Stillingen refererer til museumsdirektøren.
  • Ansøgningsfristen er 2. juni. Send ansøgningen til info@kvindemuseet.dk
    helst i PDF-format og i ét samlet dokument. Samtaler i uge 24 og 25
  • Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge
  • Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til museumsdirektør
    Julie Rokkjær Birch: jrb@kvindemuseet.dk | 25 45 45 23

Kvindemuseet er en selvejende institution og et statsanerkendt, nationalt museum.
Museet har en årlig omsætning på omkring 15 mio kr. og besøges årligt af ca. 40.000 gæster. Museet har en socioøkonomisk profil med flere ansatte i stillinger på særlige vilkår.