MenuLuk

International Menstruationsdag

25.05.2018


International Menstruationsdag

Sammen med Real Relief, Padpals og anerkendte menstruationseksperter fejrer vi Den Internationale Menstruationsdag med et spændende program. Alt sammen for at hylde kvinder og menstruationen samt sætte fokus på hygiejne og bekæmpe menstruationstabuet, der eksisterer rundt omkring i verden.

Vi inviterer dig med til en dag fyldt med spændende indslag og info omkring menstruation, hvor vi sammen nedbryder tabuer!

Kom til en dag med:
– Oplæg fra eksperter
– Seneste nyt fra menstruationsverden
– Lancering af nye produkter
– Lounge musik
– Spil for børn og voksne
– Open mic omkring menstruation

Dørene åbner klokken 15, første oplæg starter 16!

Hør blandt andet fra viceborgmester Camilla Fabricius, de toneangivende menstruationseksperter Blood, Sweat and Fierce med Kira Skovbo og Emma Libner og kom med dit eget input omkring menstruation til Open Mic.

Du kan også deltage i debat, quiz, høre musik og se gøglershow og gå på opdagelse i det nyeste indenfor menstruationsremedier, som Real Relief og PadPals tilbyder.

Om oplæsgsholderne:
Gennem de sidste to år har Kira Skovbo udforsket hvad der sker, når man åbner op for menstruationssnakken. Hun har talt med alt fra skoleinspektører og gomore-bilister over designprofessorer og 11-årige. Missionen er at få så mange som muligt til at tale om menstruation – fordi det faktisk er helt normalt at bløde.

Emma Libner er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og skriver bl.a. om kvinders sundhed og rettigheder. Sammen med sygeplejerske Maria Zabell driver hun bloggen Kærlig hilsen Underlivet, hvor hun har specialiseret sig i menstruation som kulturelt fænomen med fokus på at nedbryde myter og tabuer forbundet med menstruation.

Trine Sig er adm. Direktør for Real Relief ApS og har i de seneste år været med til at udvikle og distribuere innovative nødhjælpsprodukter i udsatte områder. Herunder har der været fokus på det genanvendelige menstruationsbind SafePadTM som med informationsmateriale bekæmper tabuen omkring menstruation og øger ligestilling i blandt andet Indien og Kenya.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up