Hold julefrokost i Kvindemuseets café

02.11.2019

Hold julefrokost i Kvindemuseets café

Nu kan I booke årets julefrokost i Kvindemuseets café
Kom i den helt rette julestemning med gode kollegaer, bedste venner eller hele familien, når vi serverer en lækker julefrokost i caféens stemningsfulde omgivelser.

En julefrokost i Kvindemuseets café er en madoplevelse med masser af smage fra julen som vi kender den – uden at være en helt traditionel julefrokostmenu. Vi bager surdejsbrødet, steger frikadellerne og rører selv remouladen – alt bliver lavet fra bunden med økologiske råvarer fra lokale leverandører.

Sammensæt dit eget julebord – alle retter serveres med rugbrød fra Mor Anna eller vores hjemmebagte surdejsbrød.

• Dildsild med hjemmerørt karrydressing med æbler
  • Caféens Frikadeller med æblechutney
  • Grovhakket paté med cornichoner
  • Fennikelsalami med hjemmerørt remo
  • Nellikekogt skinke med sennepsmayo og bagt peberfrugt
  • Æg med peberrods-rødbede-dressing og crunchy bacon
  • Tomatcreme med fennikel eller rødbedepesto med ristede græskarkerner
  • Økologisk specialost fra Thise (serveres med surdejsbrød)

Frit valg 4 varianter
139 kr. pr. person.

Tilkøb af ekstra variant
25 kr. pr. person.

Efter frokosten kan I få, alt det kaffe I kan drikke med lækre småkager og hjemmelavet konfekt
69 kr. pr. person.

Der er også mulighed for at starte med en let fiskeanretning til forret med økologiske bobler til. Vi sammensætter menuen, så den passer til jer.

Vi har gode specialøl fra Thisted bryghus og en dejlig juleakvavit til frokosten.

Bestil din julefrokost min. 2 hverdage før. Vi tager imod reservationer til både mindre grupper og større selskaber. Julefrokosten kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Ring og aftal nærmere på 25 45 45 17.

Tilknyttede objekter fra samlingen