Det skal være trygt at gå på museum

11.08.2020

Det skal være trygt at gå på museum

For at imødekomme Sundhedsstyrelsens anbefalinger og dæmme op for antallet af smittede i Aarhus tilbyder Kvindemuseet nu gratis mundbind til museets gæster.

Der er tale om et tilbud – ikke et krav.

“Det er meget vigtigt for os, at vores gæster føler sig helt trygge, når de besøger os. Vi har et ansvar for vores besøgendes såvel som for vores personales velbefindende, og derfor stiller vi naturligvis mundbindene gratis til rådighed. Også i et større samfundsperspektiv giver det mening for os, og vi vil gøres vores for at undgå endnu en nedlukning”, fortæller museumsdirektør Julie Rokkjær Birch.

Der findes fortsat håndsprit i alle rum på museet, mens retningspile og afstandsmarkeringer sikrer god afstand. Betaling foregår via kort eller mobilepay.

Tilbuddet om gratis mundbind gælder som minimum de næste tre uger, men forventes at blive forlænget i takt med udviklingen i Sundhedsstyrelsens anbefalinger.