MenuLuk

Vinterferie på Kvindemuseet

12.02.2018 - 16.02.2018 · 10 - 17


Vinterferie på Kvindemuseet

Kom og lav dit eget legetøj

I gamle dage lavede mange børn selv deres legetøj, i dag køber vi det meste. I vinterferien kan I selv prøve kræfter med at lave jeres eget legetøj, ligesom børn gjorde tidligere.

Tidligere var der stor forskel på det legetøj børn havde, alt efter om de kom fra fattige eller velhavende kår. De fattige børn legede sammen på gaden med ting, de fandt eller legetøj, de selv havde lavet. Børnenes lege var ofte efterligninger af de voksnes arbejde. Bybørn legede købmand eller torvehandel, børn på landet legede med hest og vogn.

Aktiviteter

LEGETØJSVÆRKSTED – alle hverdage fra kl. 10.30 – 15
På Kvindemuseets legetøjsværksted kan I slippe kreativiteten løs og lave jeres eget legetøj. Det er ekstra sjovt at lege med legetøj, man helt selv har lavet. På værkstedet kan I lave biler i træ, snurretoppe af perler, påklædnings- og teaterdukker samt små cirkusartister.
Værkstedsbillet 30 kr. (Dækker alle aktiviteter og materialer)

SKATTEJAGT – alle dage kl. 10 – 17
Gå på en spændende skattejagt efter små garndukker i udstillingen pigernes og drengenes historier. Følg skattekortet rundt i udstillingen og find dukkerne der har gemt sig mellem børnenes legetøj. Der venter en lille overraskelse til de små skattejægere i Kvindemuseets café. I udstillingen kan I også gå på stylter og klæde jer ud.

Værkstedsbillet: 30 kr. (dækker alle aktiviteter og materialer)
Entré: voksne 50 kr. // 0-17 år har gratis entré.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up