MenuLuk

Toves Tango

25.10.2017 - 26.10.2017 · 19


Toves Tango

Toves Tango er en fortolkning af Tove Ditlevsens digte, hvor dans, poesi og musik mødes i en scenisk helhed. Digtenes form og følelsesmæssige udtryk er fundamentet for koreografien og omdrejningspunkt gennem hele forestillingen. I Toves Tango skaber musikken, sangen og tangoen en ekstra dimension til Tove Ditlevsens digte med dybde og kontrast til digtenes billedverden og digterens eget liv.

Tove Ditlevsen levede i en verden, hvor mulighederne for mænd og kvinder var helt forskellige. En dyb længsel efter frihed kan mærkes i hendes arbejde både på det kunstneriske, politiske, sociale og personlige plan og i hendes digte spejler sig både hverdagens følelser og dybden fra ​​en kvindes liv.

Tove Ditlevsens tidsånd er også tangoens tidsånd. Dansen lever i rytmen hvor musik og ord smelter sammen, og i Toves Tango er disse tre uadskillelige på rejsen ind i poesiens verden.

Onsdag d. 25. og torsdag d. 26. oktober kl. 19 på Kvindemuseet
Pris: 100,- medlemmer af KLUB Kvindemuseet: 80,-

Bestil din billet på kontakt@kvindemuseet.dk eller køb billetten i receptionen på Kvindemuseet. Bestilte billetter skal hentes senest dagen før på Kvindemuseet. Husk at skrive hvilken af dagene, du gerne vil have billet til.

Medvirkende:
Andrea Castelli (Instruktør)
Lene Sejr Sörensen (Skuespiller)
Carina Mele (Scenetekniker)
Tove Ditlevsen (Dramatiker)
Luis Borda (Komponist)

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up