MenuLuk

Støttekoncert for Redens kvinder med Ensemble Hovaldt

16.12.2019 · kl. 19.30


Støttekoncert for Redens kvinder med Ensemble Hovaldt

Den 16. december 2019 holder Reden Aarhus en støttekoncert for udsatte kvinder i Aarhus Domkirke.

Koncerten skal både være med til at skabe fokus på, samt rejse midler til, at hjælpe de mest udsatte kvinder i byens misbrugs- og prostitutionsmiljø. Som kvinde i dette miljø, er man ekstra sårbar og udsat for både krænkelser og overgreb, hvorfor det er vigtigt, at kvinderne har en neutral helle som Reden Aarhus, hvor der kan skabes ro i en kaotisk hverdag, og hvor de kan få et gratis måltid mad, et bad eller den rådgivning og støtte de har brug for.

Reden Aarhus er både et værested, en rådgivning, opsøgende arbejde og et akut overnatningstilbud, og arbejder både forebyggende og skadesreducerende.

Koncerten byder både Anne Margrethe Dahl, der synger ”En Rose så jeg Skyde” og ”From Mighty Kings he took the Spoil”. Ian van Rensburg spiller ”Remembrance” fra filmen Schindlers List sammen med ensemblet og solotrompetist i London Symphony Orchestra, Philip Cobb giver sin version af ”Last Rose of Summer”, en irsk traditionel folkemelodi.

Ligesom der bliver budt på traditionelle engelske juleklassiskere med Aarhus pigekor og selvfølgelig en mulighed for at synge med. I slutningen af koncerten kan du opleve Ian Bousfield og Peter Moore i basunduetten ”Tommy and Glenn”.

Tid og sted
Mandag 16. december kl. 19:30 – 21.30
Aarhus Domkirke, Store Torv, 8000 Aarhus

Pris
Billetten koster 100 kroner ex. gebyr. //  Køb billetter her >>
Køber du billetten i døren, koster billetten 150 kroner.

Kvindemuseet er medarrangør på koncerten. Alt overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Redens sociale arbejde i Aarhus.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up