MenuLuk

Sanne Søndergaard – Feminisme – med humor og alvor

06.04.2016 · 19 - 21


Sanne Søndergaard – Feminisme – med humor og alvor

Verden er nødt til at blive mere fair, så vi alle kan blive mere frie, er et af Sanne Søndergaards gennemgående budskaber. Den kendte debattør og komiker sætter i aftenens oplæg fokus på de valg, vi træffer i livet. Og på, hvor meget resten af verden kan fucke med de valg.

Sanne Søndergaard er standupkomiker, foredragsholder og forfatter, men kalder helst sig selv debatainer. Hun breder sig udover mange forskellige formater, fordi hun har så meget at sige. Fælles for det hele er humoren og alvoren. Hov, kan man virkelig begge dele samtidig? Ja, for ellers er ingen af delene rigtigt interessante, vel?

Oplev hvordan når Sanne Søndergaard gæster Kvindemuseet.

Onsdag d. 6. april kl. 19 -21 i Byrådssalen på museets 1. sal.
Pris: 20 kr.

Billetterne sælges i døren efter først-til-mølle princippet. Så kom i god tid, hvis I vil sikre jer plads til arrangementet.

Arrangeret i samarbejde med KvindePolitisk Forum

Nyheder


24.05.2016

Ny trend – Strik dit eget bind

Ny bog om menstruation vil tage et opgør med den skam, der forbindes med menstruation. Bogen Gennemblødt af forfatterne Maja Nyvang og Sine Cecilie Laub skaber debat omkring menstraution, free bleeding og tabubelagte kropsvæsker. Et sted mellem skam og free bleeding foreslår vi, at du tager sagen i egen hånd, køber en omgang rent, økologisk bomuldsgarn og strikker hygiejnebind, som din oldemor gjorde det. Hvis det har fanget din interesse, har vi fundet en opskrift til dig.

24.05.2016

Festugen på Kvindemuseet

Årets tema for Aarhus Festuge er Upside down, vi vender tingene på hovedet og vasker på den langsommelige, gammeldags måde, dyrker yoga i det fri, inviterer ind bag kulissen på museet og meget mere.

21.05.2016

Kvindemuseet får nyt ansvarsområde – mere køn på dagsordenen

Kvindemuseet blev grundlagt for godt 30 år siden, hvor kvinders kultur og historie var stærkt underbelyst. I de forløbne årtier har museet indsamlet væsentlig dokumentation for kvinders hverdagsliv såvel som kvinders aktive medvirken i samfundsudviklingen. Meget er sket siden i relationen mellem de to køn. Også mænds roller og funktion i samfundet har ændret sig markant. Kulturarven hviler sine steder på gamle opdelinger mellem køn og roller, mens nutiden forventer friere udfoldelse af alle køn. Derfor vil Kvindemuseet fremover beskæftige sig mere bredt med kønnenes kulturhistorie og involvere alle på tværs af køn.

Se alle nyheder

Se alle nyheder
Museums are awesome because everyone shuts the fuck up