MenuLuk

Premiere på “Veninde, hustru, mor” – 2 kortfilm om kvinderoller

24.11.2019 · kl. 14 - 15


Premiere på “Veninde, hustru, mor” – 2 kortfilm om kvinderoller

Premiere på nyt filmværk af to kvindelige kunstnere: Veninde, hustru, mor – 2 kortfilm om kvinderoller i kærlighedsrelationer.

Multikunstner Tam Vibberstoft har fortolket digte af forfatter Adda Lykkeboe i performance, film og musik. Resultatet er blevet to kortfilm, der vises for allerførste gang på Kvindemuseet.

Til premieren vil filmene blive vist, kunstnerne vil fortæller om værket og Adda Lykkeboe vil læse op af sit forfatterskab. Vi byder desuden på et glas, og der er også mulighed for at stille spørgsmål.

For har det betydning for den kvindelige kærlighed, om du er 30 eller 80? Og hvad betyder det, om du er veninde, hustru eller mor? På tværs af aldersspektret mødes to aarhusianske kvinder, Tam Vibberstoft (f. 1989) og Adda Lykkeboe (f. 1939) i skabelsen af et ærligt og sensuelt værk om kvinders roller i kærlighedsrelationer. Forfatteren og performeren mødes og slår med lethed bro over store aldersforskelle. Den dynamik, der opstår, forventer vi vil være inspiration for de mange kvinder, der alene eller sammen, søger at finde nye ståsteder i et samfund, der er præget af alderstænkning.

PRAKTISK INFO
Tid: søndag d. 24. november kl. 14.00
Sted: Kvindemuseets gamle byrådssal // Domkirkepladsen 5 8000 Aarhus C
Pris: Almindelig entré til museet; 65 kr. // 50 kr. for studerende. Billetten giver samtidig adgang til museets udstillinger. Tilmelding ikke nødvendig.

Værket et blevet til med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up