MenuLuk

KVINDELIVSFESTIVAL // Åbningsweekend fredag

10.05.2019 · 15-17


KVINDELIVSFESTIVAL // Åbningsweekend fredag

På kvindelivsfestivalen vil vi give kvinder ordet. Vi har inviteret en bred vifte af kvinder, der ud fra hvert deres specifikke ståsted vil medvirke til at give historiske, teologiske, medicinske, kunstneriske, journalistiske, og feministiske perspektiver på kvindelivet og dets mange, vigtige og væsentlige overgange. Kort og godt: Hvordan definerer kvinder selv dét er at være kvinde i dagens Danmark?

Entré: 65 kr. pr dag eller 100 kr. for hele åbningsweekenden (mad- og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). Vi sælger billetterne til hele åbningsweekenden i Kvindemuseets entré fra 2. april 2019.

FREDAG DEN 10. MAJ

15-17 – Velkomst til festival og åbning af kunstudstillingen


Læs mere
Kvindemuseet skaber sammen med en række fagpersoner og kunstnere en tværfaglig kvindelivsfestival og kunstudstilling om køn, krop og kvindelige overgange.

Kvinders liv er fyldt af overgange, som for eksempel kønsmodning, graviditet, fødsler og overgangsalder: Faser der kan udvikle og give indsigt – eller som blot skal gennemleves. Hvad karakteriserer kvindelivet i 2019, hvor er vi på vej hen, og hvor bevæger vi os fra?

Gennem kunstværker, musik, videnskabelige og samfundsrelevante oplæg og debatter ønsker vi at forundres og glædes over kvindelivets overgange som dem, der vitaliserer livet: Ubalancer, disharmonier, kraft, styrke og sårbarhed.

Fernisering og festivalåbning løber af stablen den 10., 11. og 12 maj 2019 på Kvindemuseet.
Se hele programmet  her >>

Læs mere om udstillings- og festivalprojektet OVERGANGE / TRANSITIONS her >>

Udstillingen og kvindelivsfestivallen er støttet af Statens Kunstfond

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up