MenuLuk

KOSMOS Good Life-optog – Festuge på Kvindemuseet

06.09.2019 - 07.09.2019 · 15.30 - 16.30


KOSMOS Good Life-optog – Festuge på Kvindemuseet

Teater, dans, komik, maskefigurer, store dukker og live musik!

Oplev det mest livlige, farverige og fortryllende optog, når Good Life-optoget skaber liv i gaden med fantastiske figurer og ikke mindst de 3 meter høje KOSMOS-dukker. Good Life-optoget er et interaktivt optog, der spreder glæde blandt mennesker i alle aldre og fra forskellige kulturer, når de under Festugen går gennem Aarhus’ gader.

Sted: Optoget starter i Mathilde Fibigers Have bag Kvindemuseet. Det bevæger sig gennem gaderne i Aarhus Midtby og slutter af med en sidste dans i Mathilde Fibigers Have.

Tid: Fredag d. 6. september og lørdag. d. 7. september fra kl. 15.30 – 16.30.

Der er desuden salg af øl og vand i Mathilde Fibigers Have bag Kvindemuseet hver dag i Festugen – både før, under og efter optoget.

Projektet er et samarbejde mellem Kvindemuseet og Maria Lexa fra KOSMOS Teater ved FO-Aarhus. I år er det tredje gang, dette samarbejde finder sted i Aarhus Festuge.

Kunstneren bag KOSMOS: Maria Lexa har studeret med mesterlæreren Etienne Decroux i Paris. Hun har i over 25 år arbejdet i Norden som skuespiller, instruktør, mesterlærer og direktør på en international kvindekunst festival i Aarhus. Endvidere har hun siden 2001 også været kunstnerisk leder på Sun & Moon Ensemble – en teatervirksomhed i San Francisco.

 

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up