MenuLuk

Koncert – Sonjas Søstre i Festugen

27.08.2017 · 17 - 18.30


Koncert – Sonjas Søstre i Festugen

Sonjas Søstre er et kvindeband, der oprindeligt blev dannet i midten af 70’erne. Dengang i 70’erne var Sonjas Søstre en velkendt del af kvindebevægelsen og venstrefløjsmiljøet i Århus, hvor de optrådte på tidens spillesteder, festivaler og til støttekoncerter. Efter 30 års pause er Sonjas Søstre tilbage, og sidste år spillede de releasekoncert for deres nye album på Kvindemuseet. I Festugen vender de tilbage og giver en halvakustisk koncert i Kvindemuseets café.

Sonjas Søstre laver musik, der beskriver tanker og refleksioner over, hvordan det er at være kvinde og menneske i dag. Sangene er præget af en personlig erfaringshorisont på baggrund af levet liv og lidt forskelligt fra dengang i 70´erne, hvor sangene primært omhandlede aktuelle kønspolitiske emner.

Selv siger Sonjas Søstre om deres musik i dag: Problemstillingen omkring kvinders rolle i pop og rockmusik er stadig aktuel, og vi finder det relevant at markere, at man som kvinde – og ikke mindst, som ikke længere helt ungt menneske – kan være aktiv på pop-rock-scenen med alderssvarende musik.

FOTO: Stephen Freiheit

Søndag d. 27. august kl. 17 – 18.30 i Kvindemuseets café
Entré 50,-

Bestil din billet på kontakt@kvindemuseet.dk eller køb billetten i receptionen på Kvindemuseet. Bestilte billetter skal hentes senest dagen før koncerten på Kvindemuseet.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up