MenuLuk

Koncert med Harvest Moon – Festuge på Kvindemuseet

29.08.2020 · 15:00


Koncert med Harvest Moon – Festuge på Kvindemuseet

Harvest Moon består af musikerne Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald.

De har mindst 10 år på bagen som vagabonderende gademusikanter, og har rejst sammen i store dele af Europa samt USA, Canada og Mexico. Af og til har de endda klippet dankortet i stykker, for at nå derud hvor gademusikken har været deres ledetråd og eneste levevej. Rygsækken er derfor fuld af spraglede historier om skæve eksistenser, de har mødt på deres vej, og repertoiret består af sange fra især den amerikanske singer-song writer tradition.

Duoen fortolker de store sangskrivere som Neil Young, Johnny Cash, Joni Mitchell og Bob Dylan samt et hav af andre spændende kunstnere. Sangene udsættes for western guitar, intense to-stemmige vokalarrangementer, ukulele, vaskebræt, mundharpe og hvad Harvest Moon ellers har samlet op på vejen…

Harvest Moon har en forkærlighed for sange, som fortæller historier om livet, om søgen efter friheden, kærligheden og meget mere! Når Katrine og Connie spiller og synger deres sjæl udover asfalten, og samtidig krydrer deres optræden med rørende, sjove, skæve historier om de mange oplevelser fra gaden, giver det publikum en særlig oplevelse af at være med på rejsen.

Harvest Moon spiller intime koncerter med publikum, livsglæden og nærværet i centrum.

Pris 65 kr. // Tilmelding via mail på kontakt@kvindemuseet.dk og betaling i døren

OBS. Antal deltagere følger corona-reglerne, og alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger bliver fulgt nøje, så alle kan være trygge.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up