MenuLuk

Koncert – Den Danske Guitarkvartet spiller Teitur og Zwicki

23.04.2017 · kl. 14


Koncert – Den Danske Guitarkvartet spiller Teitur og Zwicki

Vi inviterer til guitarkoncert i den gamle byrådssal med Den Danske Guitarkvartet, de spiller numre af den færøske singer/songwriter-favorit Teitur og den danske komponist, librettist og radiovært Rasmus Zwicki, hvis musik får lov til at prøve kræfter med guitarkvartet-formatet. Uropførelsen skete dagen før i Kbh., og dette er Aarhus-premieren. Hør også Vivaldi, Philip Glass og mange andre.

Den Danske Guitarkvartet glæder sig til at indtage byrådssalen på Kvindemuseet og til at spille for hjemmebanepublikummet i den europæiske kulturhovedstad.

Den Danske Guitarkvartet blev grundlagt i 1999. Simon Junker Tang har været med fra begyndelsen; siden er Thea Vesti Pedersen, Kristian Lager og Martin Stæhr Haugaard kommet til på de tre andre stole.

Simon Junker Tang er diplomuddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og Academy of Performing Arts, Prag.

Thea Vesti Pedersen er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona.

Kristian Lager er uddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og post graduate fra Royal College of Music, London.

Martin Stæhr Haugaard er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus,.

Søndag d. 23. april kl. 14. i den gamle byrådssal

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up