MenuLuk

AFLYST! Køn og kærlighed – foredragsrække

06.09.2017 · 19 - 20.45


AFLYST! Køn og kærlighed – foredragsrække

Hvad sker der, når mænd bliver mere feminine og kvinder mere maskuline. Hvad gør det ved vores evne til at elske? Igennem denne foredragsrække kigger vi nærmere på hvordan kærlighed og køn spiller sammen, både på et ydre og indre plan.

Første foredrag i rækken omhandler kærlighedsevnen
Hvad er kærlighedsevnen for en størrelse? Kan der være tale om, at vi har forskellige evner til at elske? Hvordan ser min evne ud, og hvordan påvirker den mit kærlighedsliv? Psykolog og foredragsholder Mariann Kjerrumgaard Thygesen sætter fokus på det psykologiske fundament for vores kærlighedsevne og ser på, hvordan den påvirker vores forhold til os selv og verden i hverdagen. Undervejs vil hun lave en lille fordybelses-øvelse , som kan give mulighed for at få lidt indsigt i den enkeltes kærlighedsevne.


Foredragsholder Mariann Kjerrumgaard Thygesen Cand.psych.aut
Mariann Kjerrumgaard Thygesen er indehaver af Artemis Psykologi med speciale i kærlighedsevnen. Thygesen har 17 års erfaring med udvikling af evnen til at elske, i både individuel terapi og parterapi. En proces, som giver større bevidsthed om styrker og svagheder i forhold til den individuelle kærlighedsevne, og bedre forudsætninger for at indgå i tilfredsstillende kærlighedsforhold.

Onsdag d. 6. september kl. 19 – 20.45 i den gamle byrådssal på Kvindemuseet

Køb billet til alle tre foredrag via Folkeuniversitetet

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up