MenuLuk

AFLYST! Køn og kærlighed: Fremtidens kærlighed – et nyt køn?

04.10.2017 · 19 - 20.45


AFLYST! Køn og kærlighed: Fremtidens kærlighed – et nyt køn?

Hvad sker der, når mænd bliver mere feminine og kvinder mere maskuline. Hvad gør det ved vores evne til at elske? Igennem denne foredragsrække kigger vi nærmere på hvordan kærlighed og køn spiller sammen, både på et ydre og indre plan.

Det sidste foredrag i rækken giver et bud på fremtidens kærlighed – et nyt køn?
Hvor er udviklingen af kærligheden på vej hen på et kollektivt og arketypisk plan? Bliver vi mere følsomme, bliver vi mere androgyne, og bliver det at være mand og kvinde mere udvisket?

I lande som giver plads til en positiv udvikling af det individuelle, sker der en udviklingsproces af den enkelte, både bevidst og ubevidst. Jung og Martinus´ teorier giver forskellige bud på, hvordan vi udvikler os til at blive et menneske som er mere bevidst og integreret i sin helhed og hvor det maskuline og feminine er i balance. I foredraget ser vi nærmere på, hvordan det ytrer sig på et indre og ydre plan.

Foredragsholder Mariann Kjerrumgaard Thygesen Cand.psych.aut

Mariann Kjerrumgaard Thygesen er indehaver af Artemis Psykologi med speciale i kærlighedsevnen. Thygesen har 17 års erfaring med udvikling af evnen til at elske, i både individuel terapi og parterapi. En proces, som giver større bevidsthed om styrker og svagheder i forhold til den individuelle kærlighedsevne, og bedre forudsætninger for at indgå i tilfredsstillende kærlighedsforhold.

Onsdag d. 4. oktober kl. 19 – 20.45 i den gamle byrådssal på Kvindemuseet

Køb billet til alle tre foredrag via Folkeuniversitetet

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up