MenuLuk

En rød tråd mellem jord og himmel: Et kvinderitual

18.08.2019 · kl. 13 - 16


En rød tråd mellem jord og himmel: Et kvinderitual

En rød tråd går igennem kvinders hænder til alle tider af liv, død og kroppens og sindets overgange. Nu kan du være med til at lægge din del af tråden sammen med andre kvinders i Buderup Ødekirke, som et del af et særligt kvinderitual. 

Ritualet er udsprunget af ønsker og længsler efter at markere kvinders samhørighed i de fællestræk, som kvindeliv rummer. Kvindeliv, der er fuldt af overgange, af cyklus, af krop i forandring, af forbundethed.

Mange kvinder oplever mindreværd og oplever det kan være vanskeligt at stå ved sit aftryk i verden. Vi ønsker gennem ritualet og gennem mødet med andre kvinder at understøtte, værne om og styrke den kraft, den sårbarhed og de vilkår, der er ved at være kvinde. Sanseligheden og kroppen er ofte blevet vægtet lavere end forstanden. I ritualet ønsker vi at anerkende sanserne, kroppen og kunstens kraft på lige fod med ordets.

Arrangementet er en del af Kvindelivsfestivalen, der afholdes i forbindelse med Kvindemuseets udstilling: Overgange // Transitions.

Ritualet afholdes af:
Liselotte Horneman Kragh, teolog og forfatter
Marie Louise Maegaard, danser
Therese Strand Kudajewski, sognepræst

PRAKTISK
Ritualet er for alle kvinder på tværs af alder (min. 18 år) og relation. Det kræver ingen forudsætninger, vi guides hele vejen og følger det, der opstår.

Gratis deltagelse.

Medbring: 1) En meter af rød tråd, udfærdiget som du selv ønsker. 2) Dit yndlingskrus. 3) En ret til det fælles måltid / ell. en kage, service og siddetæppe til eget brug

Sted: Arrangementet foregår i Buderup Ødekirke, Buderupholmvej 34, 9530 Støvring

Tid: Den 18. august 2019 kl. 13-16

OBS: Tilmelding til Therese Strand Kudajewski på: MATN@km.dk

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up