MenuLuk

DANDY NIGHT i det gamle rådhus

09.03.2018 · 18.30 - 22


DANDY NIGHT i det gamle rådhus

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST // BILLETTER REFUNDERES VIA FOLKEUNIVERSITETET
___________________________________

Kom til mandeaften på Kvindemuseet og få beruset dine sanser med liflige dråber, middag, malebonding og dannet konversation omkring byrådsbordet i det gamle rådhus.

Tilbage i 1800-tallets Paris var Dandyen billedet på en elegant og yderst velklædt herre, der legede med kønsrepræsentationer og gjorde op med samfundets krav til, hvordan en mand burde se ud.

I anledning af Århundredets Festival hylder vi La Belle Époques levemand – DANDYEN, når vi inviterer til en aften med oplæg om manderoller omkring århundredeskiftet og maskulinitetens udfordringer i det moderne samfund. Vi byder på middag, absinth, malebonding og fællesfoto ved det originale byrådsbord i den gamle byrådssal.

Fredag d. 9. marts kl. 18.30-22 i Kvindemuseets café
Entré: 270 kr. inkl. middag og velkomstdrink (studerende 250 kr.)

Køb din billet her

DANDY NIGHT i det gamle rådhus er del af Kvindemuseets Gender Festival fra d. 8. – 11. marts 2018. Festivalen sætter fokus på køn, og sætter debatten om kønnenes rettigheder og muligheder på dagsordenen.

Selvom vi er nået langt, hvad angår ligestilling, er køn stadig et aktuelt parameter i vores adfærd. Opfattelsen af, hvad, hvordan, hvor lidt eller hvor meget køn betyder i vores samfund er ikke ligegyldig – hverken for samfundet eller for det enkelte menneske. Det betyder noget, hvordan vi anskuer kønsmæssige forskelligheder, det betyder noget, hvordan vi taler (eller ikke taler) om køn – og vores køn betyder noget for vores handlingsmønstre, vores selvopfattelse og for den måde, hvorpå vi hver især bliver mødt af verden.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up