MenuLuk

Kvindemuseets pop-up museum


Besøg Kvindemuseets nye pop-up museum

Med Kvindemuseets nye pop-up museum rykker vi museumsformidlingen uden for væggene og ud i bylivet og tager temperaturen på kønsdebatten anno 2018 – og ikke mindst: sætter gang i den.

Det mobile to-go-museum er en bemandet dialogsatellit og traditionel museumsudstilling, der med humor og viden vil udfordre og inspirere til overvejelser over køn, historie, ligestilling m.m.

Med udstillinger placeret i ladet på den lille italiensk-producerede scootervarevogn, Piaggio Ape, er pop-up museet et genkendeligt indslag i bybilledet. Forskellige interaktioner og aktiviteter, som eksempelvis det nye Køn Redelighed-brætspil, der er udviklet til pop-up museet, og hvor publikum kan dyste på deres viden om køn, vil gøre adgangen til den kulturhistoriske viden både sjov og let tilgængelig.

Ud i Aarhus
Du kan blandt andet møde Pop-up museet ved:
Museum Ovartaci – d. 25. august, 14.30-18.00
HeadRoom – d. 30 – 31 august
Cluster Square – d. 3.-5. september
Food Festival – d. 7 – 9. september
– Aarhus Børneteaterfestival – d. 4. – 7. oktober

Samtidig er der sat tid af i kalenderen til ad hoc udflugter, hvor museet kører ud i det blå og laver udstillinger alle tænkelige og utænkelige steder i byrummet med overraskelsesmomentet som en del af museumsoplevelsen. Hvornår og hvor det mobile museum er at finde, kan I følge med i på Kvindemuseets hjemmeside og sociale medier. Det vil også være muligt at booke et besøg af museet.

Kontakt pop-up koodinator Sara Bradley på sb@kvindemuseet.dk for at høre mere og få pop-up museet ud til et arrangement i nærheden af Aarhus.